04.12.2021 23:50

Haney vs Diaz Jr ve ücretsiz ve her yerden canlı boks nasıl izlenir

WBC dünya hafif sıklet şampiyonu Devin Haney (26-0) yenilmez ama aynı zamanda sevilmez bariz yeteneklerine rağmen, kötüleyenleri onun hiçbir zaman gerçek bir sınavla karşılaşmadığı konusunda kararlı. Ancak, başından itibaren baskıyı üstlenecek olan Joseph Diaz Jr'ın (32-1) referanslarını inkar etmek mümkün değil. 

Haney-Diaz maçını nasıl canlı izleyeceğinizi öğrenmek istiyorsanız yayın – tamamen ÜCRETSİZ izleme yolları dahil – boksu nasıl izleyeceğiniz konusunda ihtiyacınız olan tüm ayrıntılara sahibiz. İpucu: Bu, akış hizmeti DAZN için bir TKO'durhemen hemen tüm ülkelerde.

Devin Haney – Joseph Diaz canlı akışı

Tarih: 4 Aralık Cumartesi

Yer: MGM Grand Garden Arena, Las Vegas

Haney – Diaz ring yürüyüş süresi (yaklaşık): 11.15pm ET/ 8.15pm PT/4.15am GMT/15pm AEDT

Ücretsiz yayınlar: DAZN Kanada ücretsiz denemesi

Küresel canlı yayın: 200'den fazla ülkede DAZN'i yalnızca 2,99 ABD dolarından satın alın m 

Her yerde izleyin: %100 risksiz 1 No'lu VPN'imizi deneyin

“JoJo” Diaz, WBC geçici hafif kemerini Ryan Garcia'ya karşı savunmaya hazırdı, ancak 29 yaşındaki Ryan Garcia slugger'ın artık gerçek bir şansı var ve mazlumlardan ilham almak için Rocky arşivlerine girmesine gerek yok. 

George Kambosos'un birleşik hafif sıklet şampiyonu Teofimo Lopez'i geçen hafta yenmesi şok dalgaları yarattı. ve Diaz'a ihtiyacı olan tüm inancı vermeli.

Rakibinden altı yaş küçük olan “The Dream”, eski üç sıklet şampiyonu Jorge Linares'i yendikten sonra kalabalığın büyük bir bölümü tarafından alay edildi. Haney mücadeleyi domine etti, ancak geç sakatlandı ve neredeyse zafer için tutuldu.

Kanıtlaması gereken çok şey var ve Devin Haney ile Joseph Diaz Jr'ı çevrimiçi nasıl izleyeceğiniz ve ne olursa olsun canlı yayın nasıl elde edeceğiniz aşağıda açıklanmıştır. dünyanın neresindesin.

Ücretsiz bir Haney – Diaz canlı yayınını izleyebilir miyim?

Dünyanın hemen hemen her bölgesinde (Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Slovenya, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya hariç) Haney vs Diaz canlı akışını izlemenin özel yolu, müşterilere mücadeleyi sunan DAZN üzerinden. aboneliğinin bir parçası olarak.

Kanada'daki boks hayranları en şanslılar arasında, çünkü Büyük Beyaz Kuzey'de 20 dolara mal olurken, Kanada'da DAZN'in ÜCRETSİZ deneme sürümünü alabilirsiniz– hizmetin hala evde deneme sunduğu birkaç ülkeden birini yapmak. Bununla birlikte, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki boks hayranlarının DAZN'ye yalnızca 2,99 ABD dolarına abone olabildiği diğer bölgelerde de çok ucuz.

Haney vs Diaz canlı akışı: DAZN ile dünyanın her yerinden dövüşü çevrimiçi olarak nasıl izleyebilirsiniz

Yayın hizmet DAZNABD, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada dahil olmak üzere hemen hemen tüm dünyada Haney vs Diaz dövüşünü gösterme haklarına sahiptir.

ABD'deki bir DAZN sözleşmesi size aylık 19,99 ABD doları veya yıllık 99,99 ABD doları getirecektir. DAZN Kanada, benzer şekilde ayda 20 ABD Doları olarak fiyatlandırılır, ancak 12 aylık abonelik 150 ABD Doları'dır. Yine de, ÜCRETSİZ DAZN denemesi sunan birkaç yerden biridir.

Ve bir DAZN aboneliği şu anda İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda'da çok ucuz. Birleşik Krallık'ta ayda 7,99 £ gibi son derece uygun bir fiyatla satılırken, hem Avustralya'da hem de Yeni Zelanda'da ayda 2,99 ABD doları indirimli başlangıç ​​fiyatıyla sunulmaktadır.

DAZN'nin mücadeleyi gösteremeyeceği tek yerler Hırvatistan, Sırbistan, Karadağ, Kosova, Slovenya, Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya.

Haney – Diaz ülkenizin dışından nasıl izlenir 

Dediğimiz gibi, DAZN bunu hemen hemen her yerde tamamladı. Ancak yurt dışındaysanız ve kapsama alanınızın coğrafi olarak engellendiğini keşfederseniz, bildiğimiz tek alternatif, savaşı gösteren bir ülkeyi aramak için bir VPN kullanmaktır.

Yazılım, IP adresinizi değiştirmenize ve tamamen farklı bir konumda görünmenize izin verdiği için bunun için mükemmeldir – ve tümü güvenli, şifreli bir bağlantı aracılığıyla. İşte nasıl başlayacağınız.

Haney ve Diaz'ı her yerde canlı yayınlamak için bir VPN kullanın

ExpressVPN dünyanın en iyi VPN'idir
Tüm büyük VPN hizmetlerini test ettik ve ExpressVPN'i mutlak en iyi olarak değerlendirdik. iOS, Android, Amazon Fire Stick, PlayStation, Apple TV ve benzeri birçok cihazla uyumludur ve güvenli, hızlı ve kullanımı kolay bulduk.

Başka bir harika özellik 30 günlük para iade garantisi ve 3 ay ÜCRETSİZ olarak gelmesi gerçeğidir, böylece sizin için doğru olup olmadığını hiçbir koşula bağlı kalmadan görebilirsiniz.

Yazılımı indirdikten sonra, yüklemek için talimatları izleyin ve ardından IP adresinizi yeniden konumlandırmak istediğiniz konumu seçin – bu gerçekten bu kadar kolay.

– ExpressVPN 100'ü deneyin 30 gün boyunca risksiz %

Devin Haney – JoJo Diaz Jr süresi

Bu geceki etkinlik için ana kartın 20:00 ET/17:00 PT/01:00 GMT/12:00 AEDT'de başlaması planlanırken, Devin Haney ve Joseph Diaz'ın 23:00 ET/20:00 PT/04:00 GMT/15:00 AEDT'den önce ringe girmeleri bekleniyor.

Haney - Diaz Jr maçı nasıl izlenir ve boks maçı ücretsiz ve her yerden nasıl izlenir

DAZN nedir? Spor yayını hizmeti hakkında her şey

2016'da kullanıma sunulan DAZN, şu anda ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya ve Yeni Zelanda dahil olmak üzere tüm dünyada 200'den fazla ülkede kullanılabilen özel bir spor yayını hizmetidir.< /p>

Kendinizi hangi bölgede bulduğunuza ve o ülkede sahip olduğu yayın haklarına bağlı olarak 'Da Zone' olarak telaffuz edilir, bir DAZN aboneliği size canlı Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi futbolu, NFL, kriket, bilardo, ragbi birliği ve daha fazlası.

Ayrıca izle ve öde boks hiyerarşisine meydan okumaya çalışıyor ve giderek artan sayıda darbe alıyor. 

DAZN'nin fiyatı da nerede olduğuna bağlı olarak değişir. Dünyadasınız ama genel olarak rekabetçisiniz – Avustralya ve Yeni Zelanda'daki yeni aboneler şu anda ayda yalnızca 2,99 ABD doları olan bir tanıtım teklifinden yararlanabilirken, Kanada gibi daha yerleşik pazarlarda ayda 20 CAD tutarındadır. Ayrıca bazı alanlarda ücretsiz bir DAZN denemesi vardır ve akla gelebilecek hemen hemen tüm modern cihazlarla çalışır.

Haney vs Diaz Jr ve canlı boksu ücretsiz ve her yerden nasıl izlenir

Источник